Time to move on!
Door: Paula
Blijf op de hoogte en volg Paula
06 September 2010 | Australië, Darwin
Heel mijn leventje wat ik hier in een paar maanden heb opgebouwd mag ik nu weer gaan afbreken. Dat hoort bij het reizen, toch?! Ik breek het dan wel weer af maar dan wel in hele kleine stukjes. En grotendeels probeer ik ze gewoon mee te nemen!
Ja, ik zal het allemaal wel gaan missen hier.Het is toch wel een beetje mijn thuis geworden hier..
- Het werk, mijn lieve collegaatjes, en de bijbehorende feestjes bij hen. Zelfs de klanten zal ik missen. Iedere dag zoveel reizigers ontmoeten, soms minder leuke mensen maar heel vaak ook hele leuke mensen.
- mijn huisgenootjes waar ik hoe dan ook altijd mee kan lachen en altijd mezelf kan zijn.
- het luxe van het huis. Het zwembad wat ik met plezier schoonmaakte en in zwom, de tv waarop ik in spikkeltjes mijn lievelingsseries keek (pack to the rafters, parenthood, The farmer wants a wife etc.)
- de (bruisende) stad waar ik inmiddels alles tot in detail weet te vinden (campingwinkel, goede krijgen en niet te vergeten lekkere ijswinkeltjes!).
- Onze de 'huisdieren' :)
HENRI de vleermuis, LEO de possum, SARA de kakkerlak, GERRIT de gekko met de korte staart, RAYMOND De mega spin (zo groot als je hand).
Maar het is tijd 'to move on'. Het afscheid nemen valt me zoals gewoonlijk weer zwaar maar ik raak enigszins (voor zover dat mogelijk is) aan gewend. Terugkijkend kan ik ieder geval zeggen dat The northern territory me weer een hoop dingen geleerd heeft op persoonlijk gebied. Bijvoorbeeld door mijn contacten met alcoholics op de camping, aboriginals in het verpleeghuis, klanten en collega's in het autobedrijf, of knettergekke huisgenootjes:D Daarom houd ik van reizen en daarom is het ook wel weer tijd om door te gaan:)
Wat fijn is, dat ik in ieder geval een hele goede vriend mee op pad neem. Samen hebben we er echt onwijs veel zin in! Jurgen (26), een duitse jongen, goede vriend en collega (werkte ook bij de car-rental-company waar ik werkte). Vandaag hebben we beide onze laatste werkdag gehad en nu zijn we klaar voor de westkust!
De auto is weer spik en span gemaakt door een andere collega Neil, the mechanics van het bedrijf. Echt een schat van een jongen. Voor een vriendenprijsje heeft hij heel wat aan de auto gedaan!
By the way, mooie tijd om te gaan ook, aangezien gisteren het regenseizoen zijn entree heeft gemaakt. Ik geloof dat ik nog nooit zoveel regen gezien of gehoord heb. Watervallen van het dak, weg werd een rivier en het zwembad steeg met minstens 7 cm. Gelukkig is het vandaag weer droog. Haha, maar barry is er in ieder geval mooi schoon van geworden!
Nou, de komende zes weken rijd ik dus naar het zuiden. Ik weet niet of ik veel blogs kan schrijven maar ik ga mijn best doen om jullie op de hoogte te houden en jullie the mooie foto's te laten zien :P
- Onze de 'huisdieren' :)
06 September 2010 - 07:41
Hannie (Kim):
hoi Paula,
zo leuk om je reisverhalen te lezen. Ik heb echt respect voor je, zoals jij al maanden onderweg bent. Voor nu weer goede reis naar je volgende plekje. Ben benieuwd, wat je nu weer allemaal gaat meemaken en doen. Wacht je volgende verslag dus weer af.
groetjes van ons allemaal,
Hannie -
06 September 2010 - 08:10
Femke:
Heavy rain en dan gewoon de was buiten laten hangen, hahaha!
06 September 2010 - 11:48
Schuller:
Hey Paula,
Jammer hoor van je huisdieren, je mag ze natuurlijk ook meenemen ;).
Makkelijk van de was.
Veel plezier met Jurgen en op naar de volgende verhalen.
Groet,
Mark -
09 September 2010 - 07:37
Marjolijn:
Hey Paula,
Leuk weer wat van je te horen en fijn dat je weer verder gaat reizen. Het is inderdaad vreemd, maar je wordt steeds beter in afscheid nemen. Veel plezier aan de westkust. Voor mij was het echt een van de hoogtepunten. Stop vooral bij Karijini N.P. Echt prachtig!
Ik ben benieuwd naar je volgend verslag! -
09 September 2010 - 12:32
Maaike:
Ik zie wel dat jullie was net zo snel droogt als hier, in de regen ;)
Time to move on, zo ist, op naar de volgende halte en wij volgen vanaf hier weer mee.
Wat had je trouwens een ontzettend mooi gedicht op Josje haar prentje geschreven ! Super ! Er werd in de mis verteld dat Paula 3 jaar in Australië bleef, dat wisten wij nog niet, dus vroeg ik aan broer Ruud of dat er misschien al een farmer aan de haak was geslagen daar :) :) :) ????
IIG goeie reis, veel plezier en succes met je volgend avontuur !